Modni kutak: Plus-size model reklamira kupaće kostime

by | 17 Februara, 2014

Dvadesettrogodišnja Georgina Burke, postala je zaštitno lice brenda Torrid. Lijepa Australijanka, zamamnih oblina, potpisala je jednogodišnji ugovor s poznatim brendom koji ima 236 butika širom svijeta, a nudi odjeću isključivo za žene s brojevima od 41 do 58.

1

Georgina će biti zaštitno lice prve kampanje ovog brenda za kupaće kostime, a manekenka je bila oduševljena kada je saznala da će joj ponuditi ugovor. “Potpuno sam se izbezumila. Nisam mogla dobiti bolju ponudu”, izjavila je za WWD te dodala da je presrećna što predstavlja većinu žena. “Oko 68% žena u SAD nosi veličinu preko 42. Zašto i nas ne mogu da stavljaju u časopise? Ko je uopšte rekao da mi nismo dovoljno dobre da budemo tamo? Šta je loše u tome da me stave za zaštitno lice kampanje?”, pita se mlada plus-size manekenka, koja se ovim poslom počela baviti prije godinu dana.

2

Iako je ranije sanjala da bude voditeljka vremenske prognoze sada, kaže, sanja drugačije snove. “San svakog modela je da se nađe na naslovnici Voguea, no ako se zbog mene barem neka žena osjeti bolje i sjajnije, onda odlično radim svoj posao”, zaključuje ona.

Izvor: ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.