Modni trend je ove sezone u paru

by | 20 Jula, 2017

Kako je mašta već prilično potrošena, i mogućnosti iskorištene modi ne ostaje ništa nego da reciklira i nadograđuje, dodajući nove elemente, materijale, boje i printove. Sličan slučaj čeka nas ove sezone i kada je nakit u pitanju. Sve je u paru i vrlo je interesantno.

Foto: @gaiarepossi

Otkad je Gaja Reposi predstavila dijamantne alke u paru, od kojih se jedna nalazi visoko na uhu svi su postali opsjednuti trendom. Neke dame su čak izbušile i drugu rupu na odgovarajućem mjestu kako bi mogle da ih nose. Druge su, ipak, iskoristile postojeće duple rupice na resici i trend iznijele na malo drugačiji način.

Foto: @jenniferfisherhewelry

Priča se ne završava na minđušama. Na sljedećoj strani čeka vas još par iznenađenja.

Foto: @proenzaschouler

Kliknite na sljedeću stranu…

Foto: @proenzaschouler

Isto pravilo važi i za identične XL narukvice koje krase oba ručna zgloba. Zašto kupiti samo jednu kada su dvije daleko efektnije! Modeli moraju biti zaista upadljivi i veliki kako bi trend bio ispoštovan.

Foto: @liudmilahq

Dalje nas priča vodi do gležnjeva. Sjećate se da su se nekada nosile nanogice? Nekako smo potpuno zaboravili na ovu opciju, prije svega zato što je nismo naročito voljeli. Sada nam nanogice dolaze u paru. Sjajno se slažu uz sandale i papuče i, moramo priznati, nekako izgledaju dobro.

Foto: @manrepeller

Da li ćete isprobati ovaj novi trend? Efektan je, nosiv i vrlo pristupačan, pa zašto da ne.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.