Ogoljeno rame – novi jesenji modni trend

by | 1 Septembra, 2017

Trendovi nerijetko proizilaze jedni iz drugih, logično se nastavljaju i bivaju još upečatljiviji, ili se prosto nadograđuju na prethodnu sezonu. Nekada su zaista usavršeni, ali nekada su i toliko prenaglašeni i nenosivi da se usuđuju da ih isprobaju samo poznate dame koje, izgleda ni malo ne mare za praktičnost. Jedan jesenji trend nalazi se na granici…

Čitavo proljeće i ljeto ogoljena ramena su i te kako bila u fokusu. Haljine, bluze, kombinezoni, kupaći kostimi… ma sve je bilo u tom stilu. Pred kraj sezone uslijedila je najava za ono što slijedi pojavom bluza i haljina na jedno rame, da bi nam jesenje kolekcije lagano donijele i haljine i bluze sa jednim rukavom.

Kliknite na sljedeću stranu…

Foto: Pinterest

Iako nije adekvatan za svaku priliku, nije praktičan za velike vrućine niti niske temperature, ovaj trend zaista izgleda upadljivo i stylish. Odličan je za umjereno tople dane, opuštene kombinacije, večernje izlaske… Činjenica da vam je uvijek sa jedne strane toplije nego sa druge znači da zahtijeva i malo „žrtve“ zarad dobrog izgleda, ali atraktivnost zaista nadoknađuje nedostatke.

Foto: Pinterest

Nama se jako dopada. Da li ćete se i vi usuditi da ga isprobate?

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.