Prugama razigrajte svoj stil

by | 23 Aprila, 2017

Svi se radujemo lijepom vremenu, ali ovo je doba kada su noći još uvijek hladne i kada su oblačni, svježi i kišni dani još uvijek prilično česti. Kada je vrijeme tmurno najbolji način da se dobro raspoloženje podigne na viši nivo jeste da se ponese vedra garderoba. Predlažemo odvažne, razigrane pruge.

Foto: Guliver/Getty Images

Trendi pruge i prugice u različitim kombinacijama boja, od jarkih do pastelnih dopunjenih crnom, bijelom i teget utkanih u usko pletivo ili lake i lepršave materijale zavladale su prvo pistama, a zatim i ulicama. Evo kako ih možete nositi…

KAO TOTAL LOOK

Komad poput haljine ili seta sastavljenog od bluze i pantalona ili suknje toliko je upadljiv da mu je dovoljno dodati monohromatske cipele i torbicu.

Foto: @maryorton

U KOMBINACIJI SA DRUGIM PRINTOM

Upečatljivi odijevni komadi sa debljim, raznobojnim prugama veoma interesantno izgledaju upareni sa sitnijim i diskretnijim printom. To mogu biti tufnice, tanke neutralne prugice ili čak floralni dezen. Važno je da šara bude sitnija i da sadrži samo dvije boje.

Kliknite na sljedeću stranu…

SA DŽINSOM

Omiljeni džins i uski džemper, rolka ili top sa prugama najlakši su način da u svoju svakodnevnicu uvedete ovaj trend. Ovoj kombinaciji možete dodati i torbu sa prugama u različitom koloritu.

Foto: @fairly.yours

KAO DETALJ

Ako upadljivo nije riječ koja bi opisala vaš stil ili vam prilika ne dozvoljava da se ističete, a trend vam se zaista dopada dovoljno je upotpuniti neutralnu odijevnu kombinaciju dobrom prugastom torbom. Ovo je detalj koji svaka žena može iznijeti na pravi način.

UZ NEUTRALNE BOJE

Kombinacija upadljivog printa i crne, sive, krem ili bijele uvijek je provjerena varijanta. Potrudite se samo da ostali komadi uz koje kombinujete pruge ne budu svi iste neutralne nijanse. Tako bi cijela priča bila previše dosadna.

Foto: @amigaprincess

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.