Šest savršenih bluza za romantični ljetni dejt

by | 11 Juna, 2017

Ne biste da izgledate dosadno, ali ni previše napadno? Ove bluzice savršene su za ljetni dejt. Odaju utisak vedrog duha, ne otkrivaju previše… ma prosto su baš kako treba. Nosite ih uz džins, lepršave pantalone ili suknju midi dužine i nikada nećete pogriješiti.

PASTEL I ČIPKA

Ako volite senzualni izgled bez previše usiljenosti bluzica u boji lavande pružiće Vam upravo to. Idealna je u kombinaciji sa džinsom ili neutralnim, jednobojnim, lepršavim donjim dijelovima.

POTPUNO ROMANTIČNO

Ova bluza stvorena je za romantične duše koje vole nježne tonove. Odlično se slaže uz bijelo i, zbog bogate strukture i karnera, ne zahtijeva mnogo detalja. Toliko se lako nosi da ćete je obožavati.

Foto: Lindex

RAZIGRANI PRINT

Bluza sa karnerom i floralnim printom prosto poziva na flert. Ogoljena ramena bude senzualnost, i to baš u pravoj mjeri. Nošena sa neutralnim tonovima daće izgledu pravu dozu razigranosti.

Foto: Mona

Kliknite na sljedeću stranu…

3 U 1

I razigrano i girly i nježno – ovaj top je toliko versatilan da se može nositi u bezbroj varijanti. Ako volite da izgledate drugačije iskombinujte ga uz suknju ili pantalone u koralnoj boji i potpuno ga oduševite.

Foto: Zara

ELEGANTNO

Vaš stil je klasičniji? Crno bijeli print minimalističkog pristupa uspješno će razbiti monotoniju, a ostati u klasičnom duhu. Nosite ga uz istovjetne pantalone, crnu ili bijelu varijantu.

Foto: P….S….fashion

TROPSKA VRELINA

Ako se osjećate potpuno neodoljivo i vruće zavedite ga lepršavim topom sa egzotičnim printom. Ako topu pridružite lepršavu suknju midi ili maksi dužine u žutoj boji potpuno ćete mu zavrtjeti pamet.

Foto: Stradivarius

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.