Teksas je ponovo na modnom tronu

by | 20 Aprila, 2017

Teksas, ili popularno denim, je materijal koji, od svog nastanka 1873. godine nikada nije izašao iz mode. Ono što se mijenja jeste dizajn i način nošenja, pa je i ova sezona, kao i svaka prethodna, donijela nove inspiracije.

Modne blogerke obično prve lansiraju neki novi trend, ili nam pokažu na koji način možemo nositi određene komade garderobe, pa smo i ovaj put posegli za inspiracijom na Instagramu. Helena Bordon jedna je od najuticajnijih It djevojaka i često nosi teksas, pa nije čudno što smo upravo njene outfite odabrali.

Ove tri kombinacije savršene su za proljetne dane, pa neka vas inspirišu da ih napravite od svoje garderobe.

ZA PROHLADNE VEČERI

Iscijepani džins retro kroja, sa visokim strukom i u klasičnoj boji teksasa sada se može nabaviti svuda. Jednostavna, uvučena, pamučna majica samo doprinosi retro efektu, a dugački kardigan grije u prohladnim proljetnim večerima. Sve ovo iskombinujte sa modernim čizmicama sa visokim potpeticama.

Foto: @helenabordon

Kliknite na sljedeću stranu…

ZA OPUŠTENU ŠETNJU GRADOM

Džins i džins tako su u duhu osamdesetih. Pri kombinovanju ovih materijala vrlo je važno obratiti pažnju na nijanse. One moraju biti potpuno iste ili za nekoliko tonova drugačije. Moderne i upadljive zatvorene papuče i jednostavna crna majica uvijek su pun pogodak. Ne zaboravite omiljene naočare za sunce.

Foto: @helenabordon

OPUŠTENA ELEGANCIJA

Omiljenu lepršavu midi suknju možete nositi i uz dugačku teksas košulju, baš onako kako je nosi i Helena. Suknja sa printom poput tartan ili gingham šare doprinosi snažnijem efektu. Ukoliko volite floralni print slobodno ih zamijenite njime. Ova opuštena varijanta postaje elegantna kada joj pridružite upadljive salonke u jarkoj boji.

Foto: @helenabordon

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.