Vrijeme je za pastel

by | 2 Aprila, 2017

Sasvim je logično da sa sunčanim danima na red dođu i vedre, proljetne boje. Pravo oličenje ovog godišnjeg doba jesu pastelni tonovi u svom punom sjaju. Ono što nas, žene uvijek obraduje jeste nova torba, a fuzija ovog aksesoara koji je sastavni dio stila i lijepih boja proljeća dobitna je kombinacija.

Brend Marina Galanti pobrinuo se da nam uljepša prve tople dane i ovog proljeća lansirao novu kolekciju italijanskog dizajna u skladu sa aktuelnim svjetskim modnim tendencijama. Širok izbor modela od materijala vrhunskog kvaliteta, bogatstvo boja, oblika i detalja upotpunjuju vaš imidž i čine izgled kompletnijim. Marina Galanti torbe ne predstavljaju samo mjesto za odlaganje stvari, one olakšavaju svakodnevne navike i doprinose vašem savremenom i ekstravagantnom stilu tokom cijelog dana.

Ono što nas je posebno zaintrigiralo jeste velika količina savršenih pastelnih torbi za svaku priliku. Ovo su samo neke od njih…

KAO VREĆA

U DVIJE BOJE

Kliknite na sljedeću stranu…

SA LANAC RUČKAMA

TRENDI RANAC

SA FLORALNIM PRINTOM

SA DVA TIPA RUČKI

Mnoštvo modela, tipova i boja ostavlja puno prostora za odabir, i kombinovanje u različitim prilikama. Jedini je problem odlučiti se za jednu. Ako uspijete da nađete samo jedan favorit javite koja je torba u pitanju.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.