Naiščekivanija modna priča sezone: Predstavljamo vam Boudoir couture kolekciju “Out of Space”

by | 13 Juna, 2017

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju priču koja će još jednom dokazati zašto ih s razlogom nazivaju regionalnim modnim kraljicama. Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomjeraju granice stvaralaštva, zato ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.

Foto: Mladen Šarić

Morana i Martina u saradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju saradnju već skoro 10 godina, te kompletnim timom najboljih modnih stručnjaka, među kojima su Saša Joković (make-up), Milena Maršić, Salon Glamour (dizajn frizura), Ivana Pavić (styling), modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting), predstavljaju svoju Couture kolekciju “Out of Space”.

Boudoir couture kolekcija “Out of space” genijalno je prezentovana inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizujući samu temu, konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo autora, kako dizajnerica, tako i fotografa.

Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, stoga ne čudi da je njihov atelje na adresi Radićeva 22 u Zagrebu jedno od najposjećenijih mjesta za domaće, ali i strane posjetioce. Potvrda tome su i redovna pisanja najcjenjenijih svjetskih izdanja kao što su New York Times, te Harper's BAZAAR upravo o sestrama Morani i Martini.

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvataju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

“Uvijek se trudimo da budemo drugačije i to pokažemo na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovno istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentovati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dvije sedmice izrađujući ih, zato smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati”,  izjavile su Morana i Martina.

Pogledajte fotografije: klinkite na fotografiju za veću rezoluciju!

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com

TEKST: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.