Nova kolekcija D&G sunčanih naočala osvojiće ljubiteljice ekstravagancije

by | 12 Marta, 2017

Ako ste u potrazi za novim sunčanim naočalama koje su sve samo ne obične ili već viđene na ulicama, one brenda Dolce&Gabbana bit će savršen izbor!

Foto: Promo

Poznati po svojim limitiranim serijama koje stižu ravno s modnih pista, ovaj dvojac već godinama zadovoljava ukuse svih dama koje se ne libe eksperimentisati s raskošnim modnim dodacima.

U novoj, aktuelnoj kolekciji kreirane su dvije linije. Jedna je rezervisana za raskoš, a druga je nešto mirnija, ali daleko od običnog.

“Tropico Italiano” ima samo dva predimenzionirana modela, od kojih jedan dolazi u ružičastoj, plavoj i bež boji, a drugi je priča za sebe. Radi se o modelu koji nikako nije mogao proći nezapaženo na predstavljanju kolekcije. Izgledaju baš poput remek-djela.

U liniji “Mambo” prevladavaju okrugli modeli koji su ručno izrađeni i odaju počast živim bojama i muzici te su optočeni pozlaćenim kuglicama i dragim kamenjem. Model je dostupan u dvije varijante, a radi se o sjajnom zlatnom modelu optočenom kristalima u boji i ružičastom zlatu s prozirnim kristalima.

Uz njih tu je i najženstveniji mačkasti model koji takođe dolazi u nekoliko boja, a drške su optočene sitnim srebrnim kristalima. Djeluju vrlo luksuzno, a vašem stilu dodaće posebnu estetiku.

U nastavku pogledajte novu kolekciju:

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

[caption id="attachment_110839" align="alignnone" width="625"] Foto: Promo

Foto: Promo

IZVOR: BURO247.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.