Ovo je prvi modni časopis u Sloveniji

by | 25 Novembra, 2015

Tiskani časopis Modna za nekoliko dana dobiće i svoju online priču, a u skoroj budućnosti tim kreativaca planira širenje na Hrvatsku i Srbiju.

naslovma

U moru modnih časopisa zapazili smo jedan koji se posebno ističe svojim zanimljivim konceptom i prezentacijom mode na posve drugačiji način. Riječ je o prvom slovenskom modnom časopisu – “Modna” – koji svakodnevno pomjera granice za razliku od mnogih drugih mainstream časopisa. Kreativni tim ljudi koji čini redakciju vjeruju da biti različit i izlaziti iz uvriježenih okvira garantuje odmak od konkurencije. A razlika je vidljiva već počevši od naslovnice koja je uvijek bez fotografija i bez teksta.

1

Časopis Modna egzistira već dvadeset godina iza kojeg stoje različita imena, urednici i kreativci. S brojem koji uskoro izlazi promijeniće ime u M-magazine jer planiraju distribuciju i na strana tržišta. Koriste moderne načine za prezentiranje informacija i biraju sadržaj sa željom da postanu nova slovenska kreativna platforma na kojoj će već poznatim imenima i onim potpuno novim ponuditi mjesto za prezentaciju.

2

Svako izdanje časopisa mjesto je koje spaja različite kulture, društva, mode i znanja. Tekstovi i fotografije funkcionišu kao dijalog koji komunicira s čitatocem i daje mu slobodu izbora i drugačije shvatanje mode uopšte. Njihovi čitataoci cijene estetiku, gledaju u budućnost i vole modu na jedan malo drugačiji način.

3

4

Izvor: buro24/7.hr
Foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.