Poput Jackie O. – prefinjena kombinacije Melnie Trump koja je ušutkala mnoge

by | 20 Januara, 2017

Melania i Donald Trump dan inauguracije započeli su posjetom crkvi u Vašingtonu za koji je nova prva dama izabrala haljinu i jaknicu baby plave boje izrađene od najfinijeg kašmira, kreaciju modnog dizajnera Ralpha Laurena.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Melania Trump za prvo pojavljivanje na dan inauguracije izabrala je kreaciju kojom je mnoge podsjetila na elegantni chic stil kakav je obožavala Jackie O. Melania je tako ušutkala mnoge koji joj upućuju kritike na račun izgleda i odijevanja.

Mnogi dizajneri odbili su da obuku novu prvu damu, ali toga se posla rado primio Ralph Lauren koji je 46-godišnju Melaniju obukao u haljinu i jaknicu baby plave boje napravljene od najfinijeg kašmira.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Vrlo profinjenu kreaciju Melania je kombinovala uz cipele i duge rukavice gotovo istoga tona, samo nešto svjetlije, poput ledeno plave.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Melania Trump nosila je Ralpha Laurena i u prijašnjim prilikama. Za bijeli kombinezon koji je nosila u izbornoj noći dobila je brojne pohvale, dok je kombinezon u crnoj odabrala za pojavljivanje na trećoj predsjedničkoj debati.

Ralph Lauren uvijek je ponosno isticao svoj patriotizam, ali svoja politička uvjerenja držao je u privatnosti. Iako nikada nije zauzimao strane kada je o politici riječ, postao je glavni dizajner za Hillary Clinton tokom čitave predsjedničke kampanje.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Iakio je omiljeni dizajner i drugih prvih dama na suprotstavljenim političkim stranama te je odijevao i Michelle Obamu, Nancy Reagan i Betty Ford. Lauren odijevanje prvih dama Sjedinjenih američkih država doživljava kao čast i odgovornost.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Poslije jutarnje mise, Melania i Donald Trump uputili su se se prema Bijeloj kući gdje su ih dočekali Michelle i Barack Obama. Domaćini su im dobrodošlicu poželjeli sa čajem i kafom. Michelle je obukla crveno crnu haljinu kratkih rukava na kojoj se isticao tek tanki kaiš. Prva dama na odlasku i prva dama na dolasku srdačno su se zagrlile prilikom susreta, a Melania je Michelle darovala Tiffany & Co. kutiju sa skupocjenim komadom nakita.

IZVOR: DNEVNIK.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.