30 dana besplatnog interneta uz novi telefon!

by | 18 Oktobra, 2012
Iz m:tela ovom prilikom prijatno iznenađenje – uživajte u besplatnom, neograničenom mobilnom internetu punih 30 dana uz promotivnu ponudu novog, sadržajno bogatijeg m:tel KOMBINUJ tarifnog modela. 
Bonus od 40 KM
Objedinjujući postpaid i prepaid pogodnosti m:tel mobilne telefonije, novi KOMBINUJ tarifni model korisnicima i korisnicama omogućava maksimalnu kontrolu troškova, jeftinije telefoniranje, tri pijatelj-broja i mjesečni bonus do 40 KM. Tarifni model KOMBINUJ 10 sadrži mjesečni bonus u iznosu od 12 KM, model KOMBINUJ 20 bonus od 25 KM, a bonus od 40 KM podrazumijeva model KOMBINUJ 30. Cjelokupan iznos na računu, uključijući i bonus, korisnik/korisnica može potrošiti na razgovore, SMS, MMS poruke i mobilni internet. Ukoliko neko u toku mjeseca ima potrebu da potroši više od mjesečnog bonusa, račun može dopuniti uobičajenom m:tel friend dopunom. Kao potpuno novu prednost u m:tel-u ističu tarifnu opciju INTERNET, koja korisnicima i korisnicama pruža neograničen pristup mobilnom internetu. 
Jeftinija tarifa
Jednostavno pozovete Moj meni *100# i birate opcije primjerene svojim zahtjevima i potrebama. Korisnici mogu da se opredijele za tarifni model KOMBINUJ Flat, namijenjen onima koji veći dio svojih poziva realizuju prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, ili Kombinuj Flex sa pogodnostima za pozive u m:tel mreži. Cijena poziva u Flat tarifi jednaka je za sve mreže u BiH i iznosi 0,20 KM bez PDV-a. Cijena poziva u KOMBINUJ Flex tarifnom modelu u m:tel mreži je 0,17 KM, dok se pozivi prema ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH tarifiraju po cijeni od 0,22 KM bez PDV-a. Uz KOMBINUJ tarifu u m:tel-u preporučuju modele Motorola Fire sa Android OS po cijeni od 75 KM, uz koji na poklon dobijate memorijsku karticu od 4 GB, kao i telefon LG C195 po cijeni od 45 KM u Kombinuj 10 Flex/Flat tarifi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.