Seksi Heidi je predstavila liniju donjeg rublja

by | 27 Juna, 2016

Heidi je uz pomoć atraktivnih modela prolaznicima podijelila uzorke iz svoje nove kolekcije koji su bili upakirani poput sladoleda, a kasnije se i sama počastila ledenom slasticom

heidi

Supermodel Heidi Klum (43) ima novu liniju seksi donjeg rublja, a način na koji ju je predstavila i više je nego kreativan.

Naime, njemačka ljepotica je na ulici uz pomoć atraktivnih modela zainteresovanim prolaznicima podijelila uzorke iz svoje nove kolekcije koji su bili upakovani poput sladoleda, a kasnije se i sama počastila ledenom slasticom.

a534ed7573e7a1b11597

Podsjetimo, bivše zaštitno lice Victoria’s Secreta od nedavno na lijevoj ruci ponosno nosi zlatni prsten, a šuška se kako je Vito Schnabel (29), vlasnik umjetničke galerije u New Yorku, zaprosio Heidi na odmoru na Mediteranu.

Vito i Heidi često su viđeni po svjetskim plažama, a Klum se ‘uredno’ kupa u toplesu, što je prava poslastica za paparazze koji je prate u stopu. Na društvenim mrežama, Heidi i fanove voli ‘počastiti’ seksi fotografijama s odmora, ali i golišavim ‘fotkama’ na kojima reklamira svoju liniju donjeg rublja.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.