Shape4you suknjice u stilu Carrie Bradshaw

by | 9 Februara, 2015

Da naša zemlja posjeduje izuzetno darovite i maštovite mlade ljude o kojima se uvijek ima štošta zanimljivog napisati dokaz je brend Shape4you iza kojeg stoji Diana Šimović iz Ljubuškog. Ona je po zanimanju diplomirana ekonomistica, ali u nedostatku posla u struci, svoje zanimanje je usmjerila u kreativnijem pravcu.

a

carrie-bradshaw-tutu

“Razmišljala sam kako ispuniti dan, osjećati se korisno, a usput nešto i zaraditi i sinula mi je ideja da šijem suknje. Prvi modeli su bili uske suknje do koljena, rastezljive, na gumu, sa zakovicama, itd… Onda mi je sinula ideja za legendarnu Carrie Bradshaw suknju od tila. Nakon što sam jednu sašila i predstavila na Facebook stranici Shape4you počele su se tražiti sve više i više, i to u različitim dužinama mini, midi, maxi”, priča Diana.

aa

Prelijepa suknja od tila može se kombinirati u bezbroj različitih varijanti, od balerine do darkerice. Prikazati njenu raskošnost i jedinstvenost bila je Dianina misija…”prateći blog ysophisticates.com popularne Midhete Agić predložila sam joj da napravi jedan post o mojoj suknji od tila na što je ona oduševljeno pristala i zaista poželjela obući jednu “black maxi tulle skirt”. Midhetu sam odabrala zato što sam baš nju zamišljala kao idealnu osobu koja će na svoj način kombinirati suknju od tila, nisam pogriješila!”

_MG_0971

Inspiracije za suknje Diani često dolaze same od sebe, a većinu zanimljivih kombinacija pronalazi na internetu, pa po uzoru na to radi neke slične modele. Najviše je, kako kaže, inspiriraju “streetstyle” kombinacije.

“Sve suknje šijem po mjeri, tako da su do sada sve dame bile zadovoljne, nadam se da će tako i ostati :).

10896982_781308731944955_4666150145274667517_n

Drage dame, ako želite imati originalan komad odjeće u kojem ćete se zaista osjećati posebno to možete učiniti preko FB stranice: Shape4you i putem email-a: [email protected].

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.