Za moderne Pepeljuge: Nova kolekcija cipela i torbi s Jimmy Choo potpisom

by | 15 Maja, 2017

Jimmy Choo predstavio je capsule kolekciju cipela i torbi “Cinderella”.

Foto: jimmychoo.com

Kreativna direktorica brenda Sandra Choi dizajnirala je očaravajuće cipele koje su inspirisane legendarnim staklenim cipelicama koje  Pepeljuga slučajno ostavlja iza sebe kada sat otkuca ponoć.

“Mislim da svaka djevojka želi da se osjeća kao Pepeljuga u nekom trenutku života. Priča o ljubavi i čarobnoj cipeli nikada ne umire. Moć cipela da transformišu Pepljegu se ulio od malih nogu i ostaje živ zauvijek. Željela sam da kreiram cipele koje izgledaju magično, sjajno i ženstveno. Ove cipele vanvremenske siluete evociraju na emocije iz djetinjstva”, kaže Sandra.

Kolekcija “Cinderella” uključuje tri fantastične boje cipela sa tri različite visine štikli. Umjesto stakla, cipele su dekorisane Swarovski kristalima u srebrnoj i zlatnoj boji. Najzanimljiviji, a ujedno i najupadljiviji dio je cvijet koji je napravljen od sjajnih kristala. Torbice su u skladu sa obućom – ukrašene kristalima, sjajem i zanimljivim dekorom.

Pogledajte kako izgleda nova, Cinderella capsule kolekcija brenda Jimmy Choo; kliknite na fotografiju za veću rezoluciju! 

IZVOR: GRAZIA.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.