Categories Inspiriramo vas

Disneyland u Parizu proglašen napopularnijim mjestom za prosidbu!

Svi mi imamo lokaciju iz snova kada je u pitanju prosidba… Neko sanja o ekstravagantnim mjestima kao što je prosidba na brodu na Karibima, ili na nešto jednostavnije, poput omiljenog restorana u koji idete svakog petka.

Mnogo ljudi više voli da prosidba bude jednostavna i privatna, baš kao što je princ Harry zaprosio Meghan Markle dok su pripremali večeru kod kuće. Svako ima svoju ideju o savršenom mjestu za prosidbu, ali mnoge od njih se izgleda odvijaju na istom, magičnom mjestu.

Disneyland u Parizu krunisan je najpopularnijim mjestom za prosidbe. Web-site posvećen vjenčanjima hitched.co.uk je ovo otkrio pretraživši popularne hashtagove na Instagramu, uključujući i #bridetobe.

Nismo iznenađeni što čujemo da se Disneyland, pogotovo u gradu ljubavi, pojavio na vrhu. U Disneylandu postoji posebna magija koja ovo mjesto čini savršenim za tako važno životno pitanje.

Eiffelova kula u Parizu je takođe ušla u prvih deset, sa jednom na svakih 679 prosidbi koje se tamo dešavaju. Central park, Big Bear Lake u Kaliforniji i Bondy plaža takođe su se pojavili u prvih deset.

Foto: Pixabay Izvor: Ženski magazin

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *