Categories Inspiriramo vas

Imate problem sa spavanjem – da li biste isprobali sprej protiv nesanice?

Napokon ste se prisilili da odete u krevet i već sat vremene ležite, a san nikako da dođe? I bez obzira na položaj u koji ste se namjestili, jednostavno ne možete zaspati.

Na kraju noć i sati koje potencijalno možete odspavati postaju sve kraći i kraći te se ujutro budite nemirni i neispavani. I to se ponavlja iznova gotovo svaku veče?

Svi znamo koliko je dobar san važan za pravilno funkcionisanje te smo pronašli rješenje za vaš problem: Sprejevi za jastuk!

Mirisni sprejevi za jastuk obećavaju da će vas “odvesti” u dubok i čvrsti san. Sadrže esencijalna ulja poput onog od lavande ili kamilice koji dokazano pomože da zaspite. U nekim slučajevima, sprejevi za jastuk podstiču i snove, što znači da ćete više sanjati (nadamo se lijepih snova) te se probuditi bolje volje.

Sve što bi trebalo da napravite je da poprskate malo spreja na jastučnicu prije nego što krenete u krevet. Prirodan miris će pomoći da se opustite i zaspite. Osim fizičkog opuštanja, neophodno je i osloboditi se svojih misli kako bi san bio što kvalitetniji, a upravo to ćete postići sa sprejevima za jastuk.

IZVOR: WALL.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *