Categories Inspiriramo vas

Krevet za 30 sekundi uz ogromnu uštedu na prostoru!

“Cabinet Bed” namješta se za samo 30 sekundi, zauzima tri puta manje prostora od regularnog kreveta, a nudi udobno rješenje za spavanje. 

Foto: cabinetbed.ca

Svaki “Cabinet Bed” pravi se ručno u istoimenoj fabrici u Vankuveru u Kanadi, a za izradu se koriste visokokvalitetni materijali, od drveta, preko dušeka, do samog mehanizma.

Pitanje koje je motivisalo proizvođače da osmisle ovo sjajno rešenje za uštedu prostora je “Zašto žrtvovati životni prostor za dodatnu spavaću sobu ako to nije neophodno?”. Rješenje koje su pronašli postalo je jedno od omiljenih na tržištu, posebno za one koji imaju male stanove i moraju što efikasnije da iskoriste svaki centimetar.

Krevet je vrlo praktičan jer se priprema za samo 30 sekundi, a pri tom zauzima samo trećinu prostora koja bi bila neophodna za regularan krevet. Prednost je i to što u “spakovanom stanju” izgleda kao ormarić i lako se “utapa” u svaki enterijer sobe.

Proizvođač nudi tri opcije za dušek, a detaljnije informacije možete pronaći na sajtu proizvođača Cabinet Bed.

U nastavku možete pogledati kako mehanizam ovog kreveta funkcioniše u praksi i koliko je praktično rješenje koje je osmislio kanadski proizvođač.

Space saving sleep solution.

Posted by This Is Brainy on уторак 22. август 2017.

IZVOR: KUCASTIL.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *