Categories Inspiriramo vas

Štikle udobnije od patika? Da, moguće je!

Udobnost i stil često ne idu zajedno, posebno kada su u pitanju cipele sa visokim štiklama. Međutim, kreativni inovatori Kikstartera su izmisli novi dizajn zahvaljujući kojima će hodanje na štiklama biti jednako udobno kao hodanje u patikama.

Revolucionarna tehnologija donosi mekanu podlogu koja se proteže čitavom dužinom cipele, pa je čak i potpetica otporna i pruža udobnost. Dizajn potpisuje Antonia Saint iz Njujorka, a njen proizvod je imao za cilj da sakupi fond od 50.000 dolara za realizaciju. Ali, vrijednost projekta je za samo 18 dana dostigao 596.820 dolara. Ovo pokazuje koliko je veliko interesovanje za visokim potpeticama koje neće stvarati neprijatan bol.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom i inovativnom dizajnu, nošenje potpetica nikada neće biti neprijatno, pogotovo jer su namijenjene onim ženama koje više vremena provode na nogama i čiji posao ne dozvoljava nošenje patika. Ono što je dobro u cijelom projektu je da će patent za proizvodnju ovih cipela postati komercijalan i biće na raspolaganju ženama širom svijeta, jer su dobar i elegantan izgled uvijek prioritet.

Što je najvažnije, ove cipele izgledaju kao i klasične salonke i spolja se ne vidi da su zapravo dizajnirane za lakše koračanje. Na veliku sreću svih žena na svijetu, uskoro će moći da lako i udobno nose visoke štikle bez brige o bolovima u nogama.

Izvor: Ženski magazin

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *