12 sati provoda na otvorenom: “Budi dio prirode, slušaj domaće” na Banj brdu

by | 27 Maja, 2016

Cjelodnevni događaj “Budi dio prirode, slušaj domaće” biće održan u subotu 28. maja, na Banj brdu, a program obuhvata zabavu za sve generacije posjetilaca… Fitness programi za djecu i odrasle, koncerti brojnih banjalučkih muzičara, kao i interaktivni sadržaji činiće 12 sati odlične zabave u prirodi! 

Petar Topalović (bend SOPOT) raduje se nastupu na Banj brdu

Petar Topalović (bend SOPOT) raduje se nastupu na Banj brdu

Početak je tačno u podne, a završetak u ponoć. Za odličan zvuk su zaduženi bendovi Sopot, Alexandria, Brutal Protest, Balkan express, Tupas mene, Shanghai Street Fight, Lady D. Odličan humor je neizostvan uz nastup AKT Alija Sirotanović, a DJ Filip A će napraviti sjajnu party atmosferu.

Petar Topalović, frontmen i osnivač benda Sopot istakao je kako je posebno ponosan što postoji podrška domaćim muzičkim snagama i što banjalučka muzička scena živi. “Bend Sopot proslavlja ove godine deset godina postojanja i ovo je idealna prilika da obradujemo i poklonike naše muzike. Ovo će biti i jedinstvena prilika da se družimo i sa drugim kolegama muzičarima,“ dodao je Topalović.

Tibor Tišma, frontmen benda Alexandria je poručio: “Odlično je zamišljen koncept koji na prvom mjestu promoviše domaće muzičke snage, te pomaže bendovima i predstavlja publici domaću muziku. Alexandria će ubrzo da objavi novi album pod nazivom ‘Vrzino Kolo’ i iskoristićemo ovaj događaj da predstavimo i novi materijal”, rekao je on

Nikola Kužet, frontmen Shanghai Street Fight-a rekao je da će bend na predstojećem koncertu prestaviti dvije nove pjesme te da dugo nisu svirali zbog čega “pucaju od energije za dobru svirku”.

polasci bus2Za sve posjetioce je organizovan besplatan prevoz autobusom od gradske pošte u centru grada do restorana “Novak na Banj brdu”. Prva vožnja je u 11:30, zatim autobus ide na svakih sat vremena.

Ovaj jedinstven događaj je omogućila kompanija Molson Coors i Jelen pivo uz podršku grada Banjaluka i Turističke organizacije grada Banjaluka i domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Podrškom događaju “Budi dio prirode, slušaj domaće”, šaljemo snažnu poruku da svi trebamo čuvati prirodu, razvijati lokalnu zajednicu, promovisati zdrave stilove živote i podržati domaću muzičku scenu. Izuzetno nam je drago što smo dio ove pozitivne društveno odgovorne akcije, koja doprinosi unapređenju životne sredine, kulture, umjetnosti i sporta grada Banjaluke, poručuju organizatori.

Više informacija svi posjetioci mogu pronaći na Facebook event-u “Budi dio prirode – slušaj domaće”.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.