Alma Ras i Kellogg's priredili ugodno druženje

by | 27 Aprila, 2015

Povodom lansiranja nove kolekcije donjeg rublja i spavaćeg programa, ali i promocije sportske linije Active, Alma Ras prezentirala je zdrav i aktivan način života s ciljem da promijeni svijest i način na koji ljudi doživljavaju sport i rekreaciju, te ih potakne na zdrave životne navike.

IMG_1461

U suradnji s Kellogg's žitaricama, u prijatnom ambijentu Caffe de Paris, tako je organiziran doručak i druženje s ličnostima iz javnog života, te predstavnicima sedme sile.

Kako bi vježbanje postalo pravo zadovoljstvo, kreativni tim Alma Ras kompanije ovog proljeća predstavio je sportsku opremu rađenu od inovativnih i funkcionalnih pletiva.

IMG_1441

Prateći trendove i ne pristajući na kompromis kada je kvaliteta u pitanju i za Active koristili su se materijali 100% prirodnog porijekla – Viloft i Tencel. Testovi pokazuju da odjeća izrađena od ovih tkanina pokazuje najviši stepen termoizolacijskih vrijednosti. Uz fizičku aktivnost važna je zdrava prehrana, stoga su Kellogg's žitarice, obogaćene sa 7 vitamina, željezom i proteinima, idealne za početak dana.

IMG_1416

U ugodnoj atmosferi, uz ukusan doručak, pričalo se o zdravlju, fitnessu, modi, ali i divnim komadima koji će se
ovog proljeća nositi zahvaljujući Alma Ras novoj kolekciji. Voditeljica i modna blogerica Erna Saljević, u društvu svoje sestre i nećaka, sa uživanjem je posmatrala lutke obučene u modele Activa, koje su za ovu priliku krasile kafić.

IMG_1446

Najviše pažnje privukao je dolazak poznatih bh. fitness instruktora, ujedno i zaštitnih lica Active linije za proljeće/ljeto, Džemo Selmanović i Lejla Šebić koji su rado davali savjete kako postići i održati savršenu formu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.