Alma Ras otvorila butik i u Kaknju!

by | 6 Oktobra, 2017

Uz ugodno druženje i zakusku juče (5. oktobra) otvorena je nova Alma Ras poslovnica i to u Kaknju.

“Drago mi je da dolazim u grad koji ima uspon. Učinićemo napore da što više vaših ljudi zaposlimo u našim pogonima u Visokom, a i ovdje u Kaknju”, riječi su Đemala Memagića, vlasnika i osnivača kompanije Alma Ras.

Riječima dobrodošlice obratio se i načelnik Opštine Kakanj Nemin Mandra.  “Nadam se da ćemo biti dobri domaćini ovoj firmi, ponosni smo da je Alma Ras u našem gradu i čvrsto vjerujem da će dugo biti ovdje”.

Prvu kupovinu simbolično je obavio načelnik Opštine Kakanj, zatim mnogobrojne zvanice i gosti koji su se obradovali i prigodnim poklonima koje je ova kompanija pripremila za njih.

Na svečanoj ceremoniji Samiru Lušiji, predsjedniku Sportskog Saveza Opštine Kakanj, uručen je ček od 3.000 KM, čime je Alma Ras još jednom potvrdila epitet društveno odgovorne kompanije!

U novootvorenom butiku, žitelji Kaknja i okolnih mjesta moći će pronaći donje rublje iz Basic linije, te rublje i spavaći program sezonskih kolekcija koji prate svjetske trendove i u kojima se žene osjećaju “uvijek senzualno” i poželjno. Ni muškarci neće biti uskraćeni za kolekcijske modele, modele koji prate svjetske trendove. Brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe i da istakne “stil pravog muškarca”. Mališani će takođe moći pronaći donje rublje i spavaći program sa popularnim motivima i dezenima, dok će visokokvalitetni stopostotni pamuk obradovati njihove roditelje.

Alma Ras je zahvaljujući kvaliteti materijala koje koristi, od male porodične radionice postala poznati brend, ali i kompanija koja zapošljava više od 1.000 radnika, te kontinuirano nastavlja rast i razvoj, povećanje proizvodnje i osvajanje novih tržišta. Svoje proizvode plasira od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa do Slovenije i Danske.

Sve Alma Ras novitete pratite na oficijelnim FB stranicama OVDJE i OVDJE!

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.