Amar Gile u žiriju showa “Neki novi klinci”

by | 22 Marta, 2018

Sve što vam treba za dobru TV zabavu petkom uveče pronaći ćete na kanalu OBN-a. Odmah nakon popularne serije “Paramparčad” očekuje vas show “Neki novi klinci”.

Takmičari nove epizode showa “Neki novi klinci”

I ovog petka mališani dolaze iz različitih dijelova regiona, pa ćemo se tako družiti sa djecom iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije. Čućemo neke stare dobro poznate hitove, ali i neke pomalo drugačije pjesme.

Žiri će se ježiti od sjajnih interpretacija, a posebno oduševljenje izazvaće jedna djevojčica iz BiH. Njen izbor su teški narodnjaci, ali iako mlada ona to radi vrhunski, toliko da se žiri ježio od miline.

Amar Gile je gostujući član žirija

I inače je žiri na sve većim mukama, jer treba odabrati najbolje od iznimno dobrih. Ovoga petka upoznaćete sve same slavuje koji su se uhvatili u koštac sa zahtjevnim pjesmama. Pjevaće se hitovi Hanke Paldum, Nevernih beba, Snežane Đurišić, Miše Kovača i mnogih drugih.

Osim stalnih članova žirija, imamo i neke koji se mijenjaju. Ivana Selakov, Jelena Kostov, Amar Gile, Nenad Manojlović, Biljana Marković i Aleksa Perović sjede u bijelim stolicama ovoga petka.  Osim žiriranja Amar Gile zapjevaće i svoj veliki hit prije konačnih odluka

Čekamo vas da pjevamo i navijamo zajedno od 21.50 sati na OBN-u!

Tekst i foto: OBN promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.