Avon i Lj&Z: Druženje uz predstavljanje ekskluzivnih beauty proizvoda

by | 29 Oktobra, 2018

U ugodnom ambijentu kafea Noova u sklopu Sunnyland kompleksa na Trebeviću kompanija Avon je predstavila najnovije proizvode za njegu kože u Avon ponudi. Tokom edukativne prezentacije koju je vodila Avon Beauty trenerica Maria Santini prisutni gosti su mogli da saznaju šta je to Avon Supernova te da se upoznaju sa novitetima, sjajnim proizvodima koji pružaju zapanjujuće rezultate, kada je o njezi kože riječ.

Avon Supernova predstavlja skup najkvalitetnijih proizvoda za njegu kože koji dolazi sa različitih strana svijeta, a od sada su dostupni u Avon brošurama i u BiH. O tome se govorilo i tokom prezentacije.

“Odlučili smo se za jedno veliko putovanje Avon zemljama kako bismo iz njih donijeli samo najbolje proizvode i pružili priliku našim korisnicima da ih isprobaju i zavole. Otišli smo do svih kutaka svijeta i odlučili se za tri noviteta koja nam dolaze iz Japana, Južne Afrike i Sjedinjenih Američkih Država.  Tako smo iz Japana donijeli ekskluzivne linije Avon Mission Y i Misssion Eclat koje u sebi kriju najbolje sastojke za njegu kože. Iz Južne Afrike smo donijeli Justine Derma ulje – najprodavaniji proizvod koji žene u Južnoj Africi naprosto obožavaju. Godišnje se proda u čak preko dva miliona komada. A za kraj iz SAD i našeg Instituta za istraživanje i razvoj smo donijeli Anew Instant dvominutni gel koji jednostavno u dvije minute briše tamne podočnjake i kesice ispod vaših očiju, a taj učinak djeluje do osam sati”, istaknula je Šejla Korjenić, PR specijalista za Avon Bosna i Hercegovina.

“Avon ekskluzivno u Evropu donosi najkvalitetniju liniju japanske njege lica, MISSION! Samo i jedino uz Avon, sad i u BiH možete uživati u japanskom ritualu njege lice. Mission je linija originalne japanske kozmetike koja kombinuje naprednu tehnologiju, nadahnutu najnovijim naučnim otkrićima, i snagu prirodnih sastojaka. Ovo je stvarna esencija japanske ljepote – bogate formule prepune dragocjenih sastojaka koji prodiru kroz nekoliko slojeva kože. Svi proizvodi su kreirani u harmoniji koja spaja tradicionalne japanske rituale i učinkovitu pomlađujuću njegu lica”, objasnila je Maria Santini Avon Beauty Trainer za Avon Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija.

Kako bi pružili svojim korisnicima najbolje proizvode i najbolji doživljaj u njezi kože Avon je ove proizvode uvrstio već sada u svoju ponudu. Proizvode možete pronaći u aktuelnoj Avon brošuri kao i u posebnim brošurama.

Magazin Ljepota&Zdravlje, kao partner i već dugogodišnji prijatelj kompanije Avon, se takođe uklopio u ovu divnu beauty priču, te je zajedno sa svojim čitateljicama prisustvovao prezentaciji i ugodnom druženju.

Pozvali smo vjerne čitateljice magazina da uz malo mašte iskušaju svoju sreću, a nagrada je bila druženje i prisustvo na Avon prezentaciji i to na predivnoj lokaciji kompleksa Sunnyland na Trebeviću. Među najsretnijim čitateljicama ovog puta su bile: Anela Rondić, Azema Pjanić, Selma Džino i Cendy Pjanić sa kojima smo zaista uživale, a sudeći prema njihovim komentarima zadovoljstvo je bilo obostrano.

Priredila: Ines Kunovac Foto: Mirnes Mašić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.