Avon i LJ&Z jubilej: Rođendanska proslava uz prekrasne Eve parfeme

by | 22 Februara, 2018

Večernje druženje koje je kompanija Avon upriličila u Penthouse restoranu Four Season poslužilo je kao idealna prilika za predstavljanje nove EVE Discovery mirisne linije, te prigodno rođendansko slavlje magazina Ljepota&Zdravlje.  

S lijeva na desno: Adisa Duraković, vizažistica, Ines Kunovac, zamjenica glavne i odgovorne urednice magazina Ljepota&Zdravlje, Jelena Joksimović, glavna i odgovorna urednica magazina Ljepota&Zdravlje i Suzana Šačić, direktorica marketinga magazina “Ljepota&Zdravlje”

Mirisne zvijezde večeri bili su parfemi Eve Alluring i Eve Confidence u čiju čast je mlada banjalučka modna dizajnerica Dragana Todorović kreirala dvije elegantne haljine inspirisane upravo mirisnim notama parfema, kao i linijama ekskluzivnih bočica, a koje su gosti večeri imali priliku vidjeti na predivnim modelima ABC Models MGMT agencije Ajli Demirović i Nikolini Nešić.

“Kao i nekoliko puta do sada iskoristili smo priliku da spojimo Avon i modni svijet te smo se odlučili da pružimo priliku mladoj Dragani da pokaže svoje viđenje ovih mirisa kroz njene dvije kreacije. Haljine pod nazivom Confidence i Alluring Dragana je kreirala po uzoru na naše mirise, a mi ćemo ih kasnije pokloniti dvjema maturanticama kako bi zabistale na svoj veliki dan”, kazala je Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon u BiH.  

U zvaničnom dijelu večeri prisutnim gostima su se, pored Šejle Korjenić,  obratili i Danijela Šantić, izvršna direktorica kompanije Avon u BiH, Suzana Šačić, direktorica marketinga magazina Ljepota&Zdravlje koja je zahvalila na dugogodišnjoj saradnji i podršci, te Dragana Todorović, kreatorka Eve haljina.

“Ova kolekcija haljina  pretvara miris u ženinu siluetu i time se upotpunjuju, te izražavaju žensku energiju, individualnost i snagu”, kazala je Dragana.

Uz čestitke i komplimente prisutnih gostiju, te sjajnu slavljeničku atmosferu ekipa magazina Ljepota&Zdravlje proslavila je svoj veliki jubilej, uz želju da se saradnje i vrijedna prijateljstva nastave i u budućnosti. Gosti su pored ukusnih poslastica i osvježavajućih pića uživali i u nastupu sjajne Ine Hamzić.

Dio slavljeničke atmosfere pogledajte u fotogaleriji:

Pripremila: Ines Kunovac Foto: Mirnes Mašić (ekskluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.