Bahceci centar: Mjesec dana besplatnih pregleda

by | 25 Januara, 2016

U sklopu projekta “Gdje život počinje” ljekari Bahçeci centra za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju će od 1.  do 29. februara 2016. pružati besplatne konsultacije i preglede za sve parove koji se suočavaju s problemom neplodnosti.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Vođeni misijom da je porodica najveće blago, Bahçeci centar pokrenuo je početkom prošle godine društveno odgovorni projekat “Gdje život počinje”, u sklopu kojeg su do danas 512 parova koji se suočavaju s problemom neplodnosti u Zenici, Tuzli, Bihaću, Mostaru, Podgorici i Sarajevu ostvarili pravo na besplatne konsultacije i preglede.

O potrebi i uspjehu ovog projekta govore podaci da neki od parova koji su ostvarili pravo na besplatne preglede danas očekuju prinove. Kako ističu iz Bahçeci centra, nekada je problem krajnje jednostavan i dovoljno je samo obratiti se stručnjaku za neplodnost i dobiti tačnu dijagnozu, kako bi par mogao ostvariiti potomstvo.

bahceci

Inače, Bahçeci centar je u prošloj godini ostvario rekordan uspjeh u broju rođenih beba. Za tri godine postojanja, Bahçeci centar pomogao je da na svije dođe 350 beba, a samo u proš​loj godini rođena je 151 beba.

Svi zainteresovani za besplatne konsultacije i preglede u Bahçeci centru u Sarajevu, ulica Hamdije Kreševljakovića 57, svoj termin mogu zakazati pozivom na brojeve telefona 033.420.194 i 062.051.312.

Tekst: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.