Banjalučani dobili zone sa besplatnim bežičnim internetom

by | 22 Aprila, 2013

Povodom Dana grada, u Banjaluci danas su svečano otvorene zone sa besplatnim bežičnim internetom, i to na lokacijama Trg Krajine i “parkić”. Riječ je o zajedničkom projektu kompanije m:tel, Turističke organizacije grada Banja Luka i Gradske uprave.

Svečanom otvaranju u popularnom “parkiću” prisustvovali su gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, direktor Turističke organizacije grada Banja Luka Ostoja Barašin i v.d. izvršnog direktora m:tel-a za marketing i prodaju Slađana Babić.

Na navedenim lokacijama, kako je rečeno ovom prilikom, prolaznicima će biti omogućen besplatan pristup bežičnom internetu pod nazivom „m:tel free wifi“, 24 časa dnevno. “Kompanija m:tel prepoznala je potrebu savremenog društva da u svakom trenutku, gdje god se nalazili imamo pristup internetu. Od sada će građani Banjaluke, ali i slučajni posjetioci i turisti prilikom svakodnevne šetnje gradom imati mogućnost da dođu do informacija iz zemlje i svijeta koje ih interesuju, a broj korisnika m:tel free wifi interneta je neograničen”, izjavila je Slađana Babić.

Ostoja Barašin ocijenio je da je ovim projektom Banjaluka je približena većim evropskim gradovima u kojima već postoje free wifi zone, a koje će svakako biti od koristi banjalučanima, ali i raznim posjetiocima i turistima.

Gradonačelnik Banjaluke pohvalio je projekat zona sa besplatnim bežičnim internetom, i po završetku press konferencije i sam isprobao m:tel free wifi putem mobilnog telefona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.