Bihać urliče festival 2019. – Rock priča koja traje!

by | 18 Augusta, 2019

Udruženje ART-LAB i TZ Grada Bihaća, sa partnerom JU Kulturni centar Bihać predstavljaju “BIHAĆ URLIČE FESTIVAL”, a riječ je o dvodnevnom festivalu rok muzike koji će biti održan u najljepšem gradu na Uni, na bihaćkom Vojnom igralištu od 23. do 24. avgusta 2019. godine. 

Ovogodišnji festival urbane muzike donosi veoma raznovrsan i kvalitetan program. Za pravu urbanu muzičku atmosferu pobrinuće se bendovi: Kojoti, Tight Grips, Luddit, The Babe Barbarella, Grefran, Retro, Emberdown, Korea, START, kao i brojni domaći mladi bendovi.
Ljubitelje vinila u festivalskoj slušaonici obradovaće čuvari vinyl zvuka, Eduard Edo Živni i Hari Džeger, a posjetioci će moći da se osvježe i zabave u improvizovanom BUF PUB-u. U okviru programa biće prikazan i dokumentarni film “Rock’n’War” autora Damira Pirića, koji će se tom prilikom obratiti publici, a festival će pratiti i brojni drugi kulturni sadržaji.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu dobro raspoloženi i da se zajedno provedu na nastupima domaćih i regionalnih izvođača. U slučaju loših vremenskih uslova festival će biti premješten u veliku dvoranu KC Bihać kod RTVUSK-a. Dnevna karta košta simboličnih 2 KM.

 

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.