Budi dio prirode, slušaj domaće

by | 30 Maja, 2016

Cjelodnevni događaj “Budi dio prirode, slušaj domaće” koji je trajao 12 sati, održan je u subotu 28. maja, na Banj brdu u Banjaluci, a oduševio je preko 6.000 ljudi svih generacija. Roditelji s djecom, posjetioci sa kućnim ljubimcima, penzioneri, mladi, svi su imali priliku da uživaju u bogatom dnevnom i večernjem sadržaju u omiljenom izletištu Banjalučana…

shangai

Foto kabina sa uspomenama, besplatna voda, kafa i voće, fitness programi posebno osmišljeni za djecu i mlade, besplatna hrana i poslastice za kućne ljubimce, rashlađene velike količine piva, sladoled i roštilj, te fenomenalni i energični nastupi banjalučkih bendova ostaće u lijepom sjećanju na poseban događaj u prirodi.

voce

Tokom dnevnog programa mališani, a i odrasli plesali su i vježbali na otvorenom, a čak ih i visoke temperature i veoma jako sunce u tome nisu spriječili. Mnogi posjetioci su zajedno sa svojim društvom ili kompletnim porodicama, cijeli dan uživali u prirodnom ambijentu i raznolikim sadržajima. Nakon fitness programa za djecu i odrasle uslijedio je muzički program sa nastupima i koncertima banjalučkih bendova do ponoći.

U kakvim su još sadržajima posjetioci uživali pogledajte na sljedećoj strani… 

dance

Za odličan zvuk bili su zaduženi bendovi Sopot, Alexandria, Brutal Protest, Balkan express, Tupas mene, Shanghai Street Fight, Lady D. Prisutne su svojim jedinstvenim stand up nastupom nasmijali AKT Alija Sirotanović, a DJ Filip A je napravio sjajnu party atmosferu. Mnogobrojine poklone, kao i osvježenja za djecu i odrasle su omogućili Jelen pivo i Moj Market.

akt

Cilj ovakvog događaja je bio da se podrži domaća muzička scena i očuvanje prirode koja nam toliko mnogo pruža.

Ovaj jedinstveni događaj u prirodi je bio kruna realizacije veoma uspješnog društveno – odgovornog projekta “Revitalizacija Banj brda” (putokazi, kante za smeće, klupe i stolovi) koji je u saradnji sa gradom Banjaluka realizovala kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo, želeći da Banjalučanima uljepša njihovo omiljeno mjesto za boravak u prirodi.

Takođe, ova kompanija koja je prepoznala značaj ove društveno – odgovorne akcije će i dalje kroz svoje projekte, događaje i aktivnosti raditi na revitalizaciji Banj brda. Naime i novac prikupljen od reciklaže iz reciklažnog boksa sa događaja “Budi dio prirode, slušaj domaće” će biti namijenjen u dalje održavanje Banj brda.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.