Carlsberg BH – LIVERPOOL TOWN DERBY FINALNO TAKMIČENJE

by | 8 Aprila, 2013

U Sarajevskom The Pub-u održano je veliko finalno takmičenje kompanije Carlsberg u kojoj je najsretniji učesnik dobio putovanje u Liverpool. Bili smo i ispratili BiH pobjednika – Borisa Šobota iz Banjaluke na put u Liverpool na derbi meč Liverpool – Everton koji će biti odigran 04.05.2013.

Aktivacija Carlsberg te vodi na Liverpool-Everton utakmicu, održavala se u Banjaluci i Sarajevu u 15 kafića u martu 2013.godine.

Svi oni koji vole dobar fudbal, ludu atmosferu i pivo imali su priliku da u svakom od kafića na Ipad-u odigraju zanimljivu igricu “Pucaj penale” gdje je najbolji učesnik te večeri osvajio originalan dres fudbalskog kluba Liverpool i plasirao se dalje u finalno takmičenje za putovanje u Liverpool.

Oni su ovim povodom animirali i medije i pružili im vrhunsku zabavu. Naime, predstavnici medija su takođe imali priliku da iskušaju svoju sreću i tri najbolja su nagrađeni od strane Carlsberg komapnije. Ove večeri to su bili: Vedad Vranj je osvojio treće mjesto (ekskluziva.ba), Alisa Suković drugo mjesto (Avaz Sport) i Branko Drobnjak (Elta Televizija) je osvojio prvo mjesto i otišao kući sa dresom Liverpool-a.

Osim utješenih nagrada za preostale tamičare, uživalo se u dobrom pivu i dobroj atmoferi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.