CasaBianca za one koji vole svoj dom

by | 9 Marta, 2015

U predivno uređenom prodajnom prostoru na drugom spratu Sarajevo City Centra otvoren je salon kućne dekoracije i namještaja CasaBianca. Dio koncepta CasaBianca su italijanski i evropski brendovi kao što su Coincasa,
Bizzotto, Andra Fontebasso, Enzo de Gasperi, GF Ferrari, Doimo, Richmond, Devina Nais i dr.

IMG_8668

Italijanski dizajn, visoki kvalitet, česte promjene asortimana kao i inspirativno uređen prodajni prostor nude kupcima mogućnost da dobiju nove ideje kako svoj životni prostor urediti na najadekvatniji i najudobniji način.
Veoma važan razlog zbog kojeg je CasaBianca brzo nakon pojavljivanja na našem tržištu postao popularan brend je i odnos kvaliteta i cijene. Kupci su u mogućnosti da po pristupačnim cijenama opreme svoj dom prateći pri tom svjetske trendove iz oblasti enterijera.

IMG_8691

Ono što ovaj salon čini posebno zanimljivim u ovim prvim danima rada u Sarajevu je najnovija proljetna kolekcija. Tirkizno plava, zelena i roza u kombinaciji sa prirodnim materijalima i cvijetnim dezenima daju osjećaj bliskosti sa prirodom. Životni prostor opremljen i dekorisan predmetima iz ove kolekcije odiše svježinom i energijom.

IMG_8405

IMG_8350

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.