Catrin Noise izdaje singl

by | 5 Marta, 2014

Bh. autorka Catrin Noise u petak će objaviti singl Remember u izdanju kuće Fwonk* iz Velike Britanije. Fwonk* je neprofitni netlabel iz Velike Britanije, koji izdaje elektroniku, industrial, ambient i druge pravce. Remember je electro/dubstep/bass s prizvukom r’n’b-a.

Catrin Noise 1

Uz originalnu verziju pjesme, čiju je produkciju uradio Plavi Podrum, ovo izdanje sadrži i remiks. Remiks je pripremio 3dtorus iz Njemačke (electronic/ambient/dub techno), koji izdaje muziku za isti label. Singl se može besplatno preuzeti na stranici izdavača: fwonk.bandcamp.com.

Remember je društveno angažovana pjesma inspirisana realnošću osiromašene zemlje i nesigurne budućnosti; potraga za nadom, pobunom, akcijom, koja se nerijetko završava povratkom u sigurnost duboko ličnog i intimnog.

Remember single cover

Catrin Noise je 2011. godine samostalno objavila album Out, koji se može preslušati na Soundcloudu (soundcloud.com/catrinnoise/sets/out). Na ovom albumu nalaze se autorske pjesme Catrin N. i Plavog Podruma, a Plavi Podrum potpisuje i produkciju svih pjesama. Zvanična stranica Catrin N. je catrinnoise.com, a možete je pratiti i na Facebooku (facebook.com/catrin.noise) i drugim društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.