Četvrta online konferencija za trudnice i dojilje

by | 26 Maja, 2020

Četvrta besplatna online konferencija za trudnice i dojilje biće održana 28. maja godine u 19 sati. Partner projekta je “Plava Poliklinika” iz Tuzle.

Predavači na online konferenciji su dr Nihad Begić, specijalista ginekologije i akušerstva, koji će govoriti o temi “Značaj redovnih ginekoloških pregleda tokom trudnoće” i Jasminka Divanefendić, ginekološko-akušerska sestra, koja će govoriti o temi “Njega novorođenčeta nakon izlaska iz porodilišta”.

Takođe, prezentacije će održati i ostali stručnjaci koji će govoriti o temama koje su zanimljive i edukativne za svaku trudnicu i dojilju. Učesnice očekuju pokloni sponzora i partnera, a na platformi sajma www.onlinesajam.roditelj.ba možete saznati sve dodatne neophodne informacije o trudnoći, zdravlju, te novorođenčetu.

Prijave su u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se posredstvom Facebook stranice Roditelj.

Cilj konferencije je pružiti trudnicama, dojiljama i budućim majkama konkretne odgovore na njihova pitanja, jer će tokom konferencije biti omogućeno postavljanje pitanja direktno stručnjacima.

Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o, izdavač specijalizovanog časopisa za majku i dijete “Roditelj”, koji već dugi niz godina informiše, savjetuje i edukuje majke i buduće majke.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.