Cijelo ljeto na OBN-u premijerno idu vaše omiljene serije

by | 20 Juna, 2018

Ljeto nam kuca na vrata a s njim i ljetna shema na OBN TV. Tokom toplih mjeseci, ove godine, sve prime-time serije pratite premijerno. “Elif”, “Paramparčad”, “Volim samo tebe” i “Bella” tako će na vašim TV ekranima biti bez prestanka.

Najgledanija serija u BiH “Elif” krajem ljeta imaće i kraj četvrte sezone.

Elif

“TV OBN je otkupila prava na sve epizode tekuće sezonem a u pregovorima smo i za petu sezonu koja se uskoro počinje snimati u Turskoj. Serija je zadržala sjajne rejtinge, a novi likovi su unijeli osvježenje. Svjedočićemo kako će doći do sjedinjenja Elif i njene majke Melek”, saopštila je OBN TV.

“Paramparčad” će, takođe, biti prikazivana u stalnom terminu od 20.50 sati. Jedna od najboljih drama koje dolaze iz Turske nudi sjajnu glumu, odličnu priču i uskoro i nekoliko novih likova.

Paramparčad

Junake serije “Bella” ste zavoljeli nakon samo kratkog perioda emitovanja. Smiješne avanture Bozoka gledaćete od 18 sati svakim radnim danom cijelo ljeto.

Bella

Svoj će kraj doživjeti i serija “Volim samo tebe” koja se već godinu dana emituje u programu TV OBN. Konačno ćemo saznati hoće li Ranveer i Ishaani biti zajedno ili će se i ova indijska telenovela završiti nesretno?

Volim samo tebe

Osim premijera, OBN će tokom ljeta prikazati i dosta zabavnog programa i premijera novih serija koje ne spadaju u segment telenovela.

“Iz poštovanja prema svim vjernim gledaocima/gledateljicama ovoga ljeta emitovaćemo sve serije premijerno, a sigurni smo da će i oni povremeni naći trenutke zadovoljstva u našem raznolikom programu”, kažu iz PR odjela OBN TV.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.