Categories Kada, gdje, s kim…

Cineplexx Palas: Ladies Night uz najiščekivaniji film godine “Mamma Mia! Idemo ponovo”

Vrijeme je za rasplesani Ladies Night!

“Mamma Mia! Here We Go Again” je najiščekivaniji film ovog ljeta i jedini koji bi od kino sale mogao napraviti jedan pravi plesni podijum.

Pravi ljetni Ladies Night održaće se 19. jula uz premijeru filma “Mamma Mia 2” s početkom u 20 časova.

Hellena je pripremila sjajne poklone za sve naše posjetiteljke a Vinarija Jungić obezbjeđuje vrhunsko vino koje ćemo poslužiti u 19.30 sati. Da veče bude još bolje, sa nama je i magazin Ljepota&Zdravlje, vjerni prijatelj svih dama.

Deset godina poslije filma “Mama Mia!” koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom svijeta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i muziku zasnovanu na pjesmama popularne grupe ABBA. Glumačku ekipu iz prvog dijela obogatila je Lily James (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meryl Streep, zajedno sa Julie Walters kao Rosie i Christine Baranski u ulozi Tanye. Amanda Seyfried i Dominic Cooper i u nastavku su Sophie i Sky, dok se Pirerce Brosnan, Stellan Skarsgård i oskarovac Colin Firth vraćaju ulogama potencijalnih Sophienih očeva, Sama, Billa i Harrya. Radnja filma nas vraća naprijed – nazad kroz vrijeme kako bismo vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Ulaznice za Ladies night su u prodaji a film je i na redovnom repertoaru od 19. jula u terminima 16.40, 19.00, 20.00, 21.15 i 22.15 sati.

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice ulaznicama za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite u kino.
Sretno!

Priredio: S. V. Foto: Cineplexx Palas

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *