Cineplexx Palas: Ladies Night uz uzbudljivi triler “Slatka mala tajna”

by | 5 Septembra, 2018

Septembarski Ladies Night u banjalučkom Cineplexxu Palas biće održan 13. septembra s početkom u 20 sati, a na repertoaru je glamurozni triler “Slatka mala tajna”!

Sa nama su magazin Ljepota & Zdravlje – veliki prijatelj lijepih druženja posvećenih damama kao i Vinarija Jungić koja se pobrinula da posjetiteljke uživaju u sjajnom vinu Tamjanika prije same projekcije. Piće dobrodošliće će biti posluženo u 19.30 sati.

Film prati mamu vlogerku Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava da otkrije istinu u vezi sa iznenadnim nestanakom svoje najbolje prijateljice Emily. Udružuje s njenim mužem i ubrzo počinje da se pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, objavljenom 2017. godine.

https://youtu.be/T4RPDL9-IbA

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice ulaznicama za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite u kino.
Sretno!

Priredio: S. V. Foto: Cineplexx Palas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.