Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Dani ljubavi u Konzumu: Pušteno 1.000 balona s porukama ljubavi

Puštanjem balona ljubavi u Super Konzumima Ložionička i Borik te bogatim sadržajima u prodavnicama u Tuzli, Brčkom i Mostaru ovjekovječeni su dani ljubavi u Konzumu BiH.

Posebnu radost zaljubljenima donijele su klupe ljubilice u prodavnicama na kojima su razmjenjivali poljupce, nježnosti i pravili fotografije za vječnu uspomenu na njihovu ljubav.

Najsretniji koji su ljubavni selfie sa klupa ljubilica podijelili na facebook profilima uz hashtag #DaniLjubaviuKonzumu na svom Facebook profilu i stavili fotografiju kao “public”, imaće priliku da osvoje vrijedne nagrade.

“Jezik ljubavi univerzalni je jezik koji svi razumijemo, a mi smo se potrudili da svaki kutak u našim prodavnicama bude inspirisan i pripremljen s ljubavlju i da naši kupci osjete snagu ljubavi kroz pažljivo primljene delicije, romantični ambijent ili pak poruke ljubavi koje smo danas poslali u nebo. Armija zaljubljenih parova koji su posjetili naše centre u proteklim danima dodatno nas je usrećila i ispunila našu misiju: živjeti ljubav i nesebično je dijeliti s drugima”, istakla je Amra Karahmetović, PR menadžerica Konzuma BiH.

Konzum BiH je povodom Valentinova pripremio i pregršt drugih iznenađenja, a ljubavni sastojci pripremljeni na gastro odjelima oduševili su ne samo one koji slave ljubav već i sve kupce.

Kolači u obliku srca, ljubavni smothie, sočne kombinacije voća s ljubavnim porukama te poseban asortiman namijenjen mjesecu ljubavi učinili su ove dane specijalnim za sve posjetioce.

TEKST I FOTO: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *