Dejana Rosuljaš Špiler ugostila najpoznatiju pljačkašicu na planeti

by | 7 Decembra, 2018

Ove nedjelje najdugovječniji talk-show u regionu donosi ekskluzivnu ispovijest žene koja je bila mozak najvećih pljačkaških operacija u ovom vijeku: brzih, hrabrih i zaista drskih krađa.

Slavna Olivera Ćirković Dejani je uživo ispričala detalje iz burnog života, a koje je pretočila u jako popularan roman. Na mnoga iskustva najslavnije pljačkašice današnjice čuli su se mnogi uzdasi u studiju. Pored Olivere u nedjeljnoj emisiji u studiju će biti Nina Prlja koja će pričati o spletu životnih okolnosti koje su je dovele iza rešetaka te kako je preživjela taj period. Dejan Stanković će sa Dejanom podijeliti svoje iskustvo ovisnosti o kocki te kako je iz svega izašao kao pobjednik i danas radi na edukaciji mladih.

Subotnja tema su muško-ženska prijateljstva, te jesu li ona stvarnost ili mit? Iako mnogi sumnjaju kako pripadnici različitih polova mogu ostvariti prijateljsku vezu, mnogi dokazi to pobijaju. Međutim, kao i mnoge teme iz ovog domena, i ova izazova salve smijeha, provokacija i duhovitih opaski. Emisija je iznimno zabavna i to zahvaljujući gostima: Dejanu Pantiću, Sandri Petrović, Slavici Marić, Jasni Đokić, Nikoli Radanoviću, Bojanu Maroviću, Dani Ristić, Saši Kecmanu i Nejri Ibrić.

I ovoga vikenda najbolja izdanja Dejana Talk Showa u ovoj sezoni sa ekskluzivnim gostima i temama, počinju u 17.30 sati samo na OBN televiziji.

Tekst i foto: OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.