Dejana Talk Show: Priče o ljubavi u digitalnoj eri i dijabetsu kod mladih

by | 30 Aprila, 2016

Ove subote u Dejana Talk Show bit će riječi o dijabetesu kod djece i mladih, a u nedjelju Dejana će sa svojim gostima razgovarati o ljubavi, vjernosti i povjerenju u digitalnoj eri.

Dejana Rosuljas by Mladen (61)

MOJE DIJETE IMA DIJABETES

Kada se priča o šećernoj bolesti mnogi će prvo pomisliti na bake i deke, ali kao i većina bolesti koje ne biraju uzrast, dijabetes se javlja i kod djece. Kako prepoznati dijabetes kod djece? Kako da roditelj, nakon uspostavljanja dijagnoze, prihvati istinu i činjenicu, da li je uz liječenje potrebna i bitna promjena načina zivota?

U sobotu. 30.04.2016. od 17:30h u Dejana talk show bit će riječi upravo o ovim pitanjima. U razgovoru sa Dejanom roditelji i oboljela djeca će otkriti kako se svakodnevno nose sa problemima i svojim savjetima na osnovu ličnog iskustva pomoći mladim koji se prvi put susreću sa ovom bolešću.

DA LI SMO VJERNI I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?

U nedjeljnom izdanju Dejana talk showa bit će riječi o ljubavi, vjernosti i povjerenju u digitalnoj eri gdje nas prevara čeka na skoro svakom prozoru za chat. Ljubav i svi njeni oblici, paralelni ljubavni životi partnera, da li je ta pojava danas postala prije pravilo nego izuzetak? Da li je ljubav moguća kada ste na klik od prevare?

Tekst i foto: PR

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.