Dejana Talk Show: Vidim kao nikad i “Neki novi klinci”

by | 28 Oktobra, 2016

Dejana Talk Show u subotu donosi priču o uspjesima Specijalne bolnice Sveti Vid, a u nedjeljni gosti su takmičari showa “Neki novi klinci”

Dejana Rosuljaš Foto: OBN PR

Dejana Rosuljaš
Foto: OBN PR

VIDIM KAO NIKAD PRIJE! (subota, 29. oktobar od 17.30 sati)

Uspjeh i stručnost Specijalne bolnice Sveti vid poznati su i priznati širom svijeta, što govore i brojne nagrade kojima se ova institucija ponosi. Ipak, ono sto stalno ističu, njihovo najvažnije priznanje jesu pacijenti kojima su pomogli da  život u tami i strahu zamjene oštrinom i jasnoćom u oku te osmjehom na licu.

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

NEKI NOVI KLINCI (nedjelja, 30. oktobar od 17.30 sati)

Dejana Rosuljaš nedavno je u Beogradu provela nekoliko dana gdje je u studiju Grand televizije snimila specijalnu emisiju “Dejana talk showa” posvećenu klincima do petnaest godina koji su se takmičili u prvoj sezoni muzičkog showa “Neki novi klinci”.

Pablo Picasso je jednom rekao – “Svako je dijete umjetnik – problem je ostati umjetnik nakon odrastanja”!

Da li su klinci koji su svojim glasom osvojili region darovitost otkrili jako rano, koju pjesmicu prvo otpjevali, ko su njihovi muzički idoli samo su neka od pitanja čije odgovore gledaoci OBN TV mogu saznati ove nedjelje, 30. oktobra od 17.30 sati kada će Dejanini gosti biti najbolji među najboljim malim ili mladim umjetnicima, koji će vjerovatno jednog dana postati veliki umjetnici i ljepše ogledalo našeg vremena.

Tokom šest godina koliko se emituje popularni show cilj je gledaoce svaki put iznenaditi nekim novitetom. Tako je jedno od iznenađenja bio i novi vizualni identitet nove sezone.

OBN TV i Dejana talk show će svakog mjeseca spremiti po jedno iznenađenje, specijalno izdanje koje će biti realizovano u saradnji sa Grand produkcijom. Plan je i da se zvijezde showa “Nikad nije kasno” i “Zvezde Granda” predstave javnosti na malo drugačiji način.

Ovo će biti prilika da gledaoci saznaju šta je takmičarima ova dva showa bilo najteže, ko je član žirija kojeg su se najviše plašili, šta ih je najviše plašilo ali i s kim od takmičara su nastavili druženje i nakon završetka showa. Gledaoci će u specijalima saznati i koga su to pogodile amorove strelice, a da javnost još uvijek nije upoznata sa tim.

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Budite uz najgledaniji talk show u BiH i nedjeljno specijalno izdanje Dejana Talk Show-a od 17.30 sati i uživajte uz klince koji pjevaju kao slavuji.

TEKST I FOTO: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.