Categories Kada, gdje, s kim…

Dennis Cruz i Franky Rizardo nastupaju na Summer Lounge-u

Najpoznatiji zagrebački clubbing program RNB Confusion, fokusiran na R’n’B i Hip Hop muziku, sarajevskoj publici predstaviće se prvog dana Summer Lounge-a, koji počinje danas (10. avgust) a završava 18. avgusta.

Za Line up ove godine pobrinula se kompanija Carlsberg BH te će Summer Lounge, otvorena ljetna bašta na platou Skenderije, ljubiteljima dobre elektronske muzike osigurati nastupe domaćih, regionalnih, ali i svjetski poznatih DJ-eva.

Za dobar provod biće zaduženi, između ostalih, i Dennis Cruz i Franky Rizardo. Dennis Cruz, koji je ime izgradio u sferi underground house muzike, uvijek donosi uzbudljiva muzička putovanja za ples do kasno u noć. Među brojnim nagradama i nominacijama, izdvaja se ona iz 2016. godine za najboljeg španskog umjetnika. Franky Rizardo, holandski DJ i producent, kontinurano se gradi kao mladi umjetnik u sferi House muzike.

Dennis Cruz
Franky Rizardo

Među domaćim izvođačima na ovogodišnjem Summer Lounge-u naći će se Dino Dizadarević, alias DJ Dizzy Dee, koji svira electric house i klupsku muziku. Publika će moći uživati i u nastupu Digital Seekersa, DJ dvojca iz Banjaluke, čiji se DJ set zasniva na svim žanrovima House-a; od deep house-a do tech house-a.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *