Druženje i kuharsko takmičenje uz BH Telecom i Samsung

by | 3 Februara, 2014

BH Telecom i Samsung Electronics organizirali su jučer na olimpijskoj planini Jahorina kuharsko takmičenje autora najuspješnijih fotografija sedmične nagradne igre „Ja kao profesionalni Chef u kuhinji“. Četiri najbolja kuhara od osam prijavljenih polufinalista pripremalo je jela prema receptima poznatog kuhara Nihada Mameledžije. Najbolju je prezentaciju jela napravila Aida Stambolić, čime je ujedno osvojila pametni telefon Samsung GALAXY S4, dok su ostali takmičari osvojili Mameledžijinu kuharicu.

Kuhari na Jahorini

Podsjetimo kako su učesnici sedmične nagradne igre BH Telecoma za zadatak imali snimiti fotografiju na temu „Ja kao profesionalni Chef u kuhinji“ i dati kratak opis kako im je Samsung GALAXY pomogao u pripremi najdražeg jela, a fotografije s najviše lajkova, dijeljenja i komentara autorima su osigurale učešće na ovom kuharskom takmičenju i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Kuharsko takmičenje i nagradna igra dio su zimske promocije posebne ponude pretplatnicima i korisnicima prepaid usluga BH Mobile mreže, koja traje do isteka zaliha, u kojoj svi korisnici ove mobilne mreže mogu nabaviti Samsungove GALAXY pametne telefone po povoljnijim cijenama.

Jahorina pobjednica

Tako će uz mjesečnu ratu od 18,24 marke korisnici moći kupiti pametni telefon Samsung GALAXY S4, dok će za svega 2,39 marke mjesečno moći odabrati Samsung GALAXY SIII. U sklopu ove specijalne ponude, BH Telecom je za svoje Facebook fanove organizirao i nagradnu igru „Dnevna Pitalica“ koja traje od 10. januara do 2. februara, u kojoj svi učesnici imaju priliku osvojiti vrijedne dnevne nagrade.

Kuharsko takmičenje na Jahorini okupilo je veliki broj posjetioca i predstavnika medija koji su uživali u dobroj zabavi uz muziku, demonstraciju telefona, čaj i kekse, a BH Telecom i Samsung Electronics osigurali su i nagradu Samsung GALAXY S4 za novinare, koji su iskazali svoje vještine u prepoznavanju začina. Ovaj pametni telefon osvojila je Selma Kahrić.

Jahorina kuhanje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.