Druženje novinara „U susret proljeću“ u Coloseum Clubu

by | 27 Marta, 2015

U Coloseum Clubu upriličen je after work party za predstavnike medija. Povod za druženje bio je dolazak proljeća, a Coloseum Club već tradicionalno priređuje opuštena druženja za medije, u cilju njegovanja uspostavljenih prijateljskih odnosa između Coloseum Cluba i novinara.

Druzenje sa novinarima Coloseum Club 25 3 2015 (35)

Upravo mediji su svojim profesionalnim pristupom, doprinijeli da Coloseum Club postane prepoznatljiv kao centar zabave u Sarajevu i BiH i sve ove godine ostane jedno od najomiljenijih mjesta za izlazak u gradu. U opuštenoj atmosferi, novinari su proveli ugodno martovsko poslijepodne. Proljetni ručak, popraćen nagradnom igrom, u kojoj su zbog izjednačnosti rezultata morali da okreću i Coloseum Kolo sreće, je predstavniku jedne medijske kuće donio vrijednu nagradu salona Ma'ab, a partner druženja kompanija Dr. Pasha, se pobrinuo da svi učesnici druženja dobiju prigodne poklone.

Druzenje sa novinarima Coloseum Club 25 3 2015 (6)

55Druzenje sa novinarima Coloseum Club 25 3 2015 (22)

4Druzenje sa novinarima Coloseum Club 25 3 2015 (30)

3Druzenje sa novinarima Coloseum Club 25 3 2015 (9)

Coloseum Club najavljuje već sljedeće srijede, 01.04.2015 od 17:00 sati, odličnu zabavu uz Chill out After job Party uz muziku uživo benda Duo Picardia, nagradnu igru i piće dobrodošlice. Nagrade su posebno privlačne, a pogotovo plaćeni vikend u Makarskoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.