Dukat Lagano jutro tekući jogurt bez laktoze za laganu probavu

by | 3 Oktobra, 2019

Volite jogurt i ostale mliječne proizvode, ali kada prolazite pored frižidera u trgovinama okrećete glavu?! Intolerantni ste na laktozu i ne pronalazite proizvode koji vam neće stvarati stomačne tegobe?! Više ne morate.

Naime, kako bi i osobe intolerantne na laktozu – prirodni mliječni šećer i dalje imale priliku uživati u svojim omiljenim mliječim okusima pobrinula se kompanija Lactalis BH, koja širi paletu proizvoda bez laktoze.

Tako nakon bezlaktoznog mlijeka Dukat lagano jutro sa 1,5% mliječne masti na tržište uvodi i Dukat Lagano jutro jogurt sa 1,6% mliječne masti.

Lako probavljiv tekući jogurt, u kojem je laktoza već razgrađena na jednostavnije šećere, glukozu i galaktozu, sadrži jogurtne kulture i visokovrijedne hranjive tvari, poput kalcijuma, vitamina D i bjelančevina.

Praktičan za jednostavnu konzumaciju, uz bilo koje jelo ili pak kao osvježenje u hodu ili van kuće, osobama koje pate od intolerancije, garantuje laganu probavu, bez grčeva i nadutosti.

I zato svima koji su intolerantni na laktozu i do sada su u trgovinama nezainteresovano prolazili pored frižidera, iz Lactalisa BH poručuju da prilikom naredne kupovine obrate pažnju, jer linija proizvoda Dukat Lagano jutro nudi nove visokokvalitetne mliječne proizvode u kojima bezbrižno mogu uživati u omiljenim okusima i benefitima koje svakodnevna konzumacija mlijeka osigurava.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.