Categories Kada, gdje, s kim…

Edukativno druženje s trudnicama ovog mjeseca u Tuzli

Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje” u Tuzli biće održano 20. febriara u “Centru za srce BiH” (Alekse Šantića 8), a domaćin je BH IVF Centar “Dr Balić”. Program počinje u 17 i trajaće do 19.30 sati.

Prof. dr Adem Balić govoriće o temi “Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi” te odgovarati na pitanja trudnica, a o vrlo aktuelnoj temi “Uticaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće”, govorit će prof. dr Devleta Balić. O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govoriće brojni stručnjaci, te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli trudnicama u njihovom najljepšem dobu života.

Veliko intersovanje za edukaciju…

Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su obezbijedili “Foto Tuzla” sa prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te “Ručni radovi Elvira”, koja nagrađuje jednu mamu pesonalizovanom odjećom.

…stručnjaci se pažljivo slušaju!

Ovo je jedinstveni događaj koji privlači veliki broj zainteresovanih trudnica, te prilika da se trudnice edukuju, druže i komuniciraju sa doktorima i predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri samog projekta.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete posredstvom Facebook stranice Roditelj.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a projekat se održava svaki mjesec po gradovima BiH: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Bijeljina.

Tekst i foto: Promo

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *