Ema Art Health Centar: Tertman odvikavanja od pušenja

by | 30 Juna, 2014

Ema Art Health Centar je mjesto u Sarajevu za promicanje kvalitete života i očuvanje zdravlja ljudi. U Ema Art Health Centru primjenjuje se laserska akumpuktura koja kombinira tradicionalnu kinesku medicinu i najsavremeniju lasersku tehnologiju i koja će vam pomoći da se odviknete od ovisnosti o cigaretama, riješite se stresa i suvišnih kilograma.

DSC_0101

Jednim laserskim tretmanom omogućit ćemo vam da izgubite želju za nikotinom. Tertman odvikavanja od pušenja radi na principu stimulacije endorfina (hormon sreće) putem biorezonantnih frekvencija. Podizanje nivoa endorfina u tijelu dovodi do gubitka fizičke želje za pušenjem. U slučaju da vam je potrebano više tretmana od jednog, drugi i svaki naredni tretman je besplatan. Odvikavanje od pušenja laserskom metodom usavršena je bezbolna i učinkovita metoda koja se u svijetu primjenjuje već 20 godina.

Ukoliko ste konstantno izloženi stresnim situacijama i napeti, antistres tretman će vam pomoći da uspostavite mentalni balans, opustite i smirite vaše tijelo.

10347161_800110676667908_8415113494997070132_n

Kontrolišite vašu tjelesnu težinu i spriječite pojavu zdravstvenih problema. Naši tretmani će vam pomoći da smanjite prekomjernu želju za hranom, stimulišete metabolizam i da se riješite masnog tkiva.
Svi tretmani su umirujući, opuštajući, bezbolani i imaju antistresno djelovanje. U Ema Art Health Centru tretmane izvodi je dr. Ema Adrović Širbegović.

EmaArt - Letak A5-01 (2)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.