Fitness ljeto u Sarajevu – dobra zabava je zagarantovana!

by | 13 Jula, 2017

Fitness ljeto na Atletskom centru Koševo, projekat koji realizuje Udruženje građana “Klub sprota “Fit & Fun LN1” uz finansijsku podršku Općine Centar, privlači sve veči broj žena. One triput sedmično uživaju u dobroj zabavi – muzici i ozbiljnim treninzima! 

Već na prvom besplatnom treningu Fitness ljeta okušao se veliki broj dama svih starosnih dobi, a manifestaciju je svečano otvorio načelnik Općine Centar dr Nedžad Ajnadžić uz obećanje da će i iduće godine Općina Centar na najbolji mogući način podržati okupljanje ljubitelja fitnesa.

Treninzi su na otvorenom, besplatni i prilagođeni svima. Različiti grupni fitnes program uz muziku se smjenjuju tokom sedmice: hi-low, tae-bo, workout, insanity, a sve vode sjajnih instruktori ovog kluba koji motivišu vježbače da daju svoj maksimum na svakom treningu.

“Cilj projekta je da što veći broj djevojaka i žena steknu naviku vježbanja, te da vode brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku fitnes ljeta”, rekla je organizator i voditelj programa profesor dr Lejla Šebić.

Treninzi će se održavati triput sedmično: ponedeljkom, srijedom i petkom, s početkom u 19 sati sve do kraja avgusta.

Osvježenje u toku i nakon napornih sportskih izazova za sve učesnice rekreativnog treninga u okviru Fitness ljeta, osigurala je kompanija Lactalis BH sa proteinskim napitkom Dukat Fit i Oaza voda.

“Dobra zabava je zagarantovana, ulaz slobodan za sve, dođite u Atletski centar Koševo da vježbamo zajedno”, poručila je organizator i voditelj dr Marijana Podrug-Arapović.

Besplatan fitnes građanima Sarajeva obezbjedili su Općina Centar, Lactalis BiH, Sberbanka, Sport Life, Oaza voda, Magazin Ljepota&Zdravlje, Radio M i Klub sporta Fit & Fun LN1.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.