Fitness weekend i running day u Sport Vision-u!

by | 19 Decembra, 2016

Fitness weekend, jedinstveni događaj koji je organizovao Sport Vision, proteklog vikenda u nekoliko bh. gradova okupio je ljubitelje sporta i rekreacije te poznatih modnih brendova!

Sport Vision event u Banjaluci

Sport Vision event u Banjaluci

U Sport Vision radnjama u Banjaluci i Mostaru, prisutni su imali priliku da testiraju Nike Free i Flex modele za trening, a fitneas instruktor i savjetnik za ishranu, posjetiocima su davali savjete u vezi sa zdravim načinom ishrane, treniranja, adekvatnom obućom za trening i prezentovali tehnologije modela koji su namijenjeni za trening.

Sjajnu atmosferu u Banjaluci su napravili Emir Hajdarpašić i Stojana Božić, a u Mostaru profesor Adi Palić i Jeton Ravenni, priznati stručnjaci u regionu.

“Mnogi trening programi danas sadrže bosonogo trčanje. Ono doprinosi jačanju mišića stopala, gležnja i noge, ali nudi vrlo malo amortizovanje i zaštitu. Tehnologija Nike Free i Flex pruža pogodnosti bosonogog treniranja uz amortizovanje i zaštitu koja vam je potrebna ispod stopala kako biste ukombinovali samo najbolje od obje varijante”, rekli su nam stručnjaci za trening.

Running day u Bijeljini

Running day u Bijeljini

Running day organizovan je u Bijeljini, a posjetioci su mogli da testiraju novi Nike Air Zoom Pegasus 33, koji je namijenjen profesionalnim trkačima, ali i onima koji se rekreativno bave sportom.

Takođe, posjetioci su mogli da instaliraju Nike aplikacije za trčanje i za trening uz koje imate ličnog savjetnika koji je uz vas pri svakom koraku.

Stručnjaci Mladen Stevanović i Ilija Borković preporučuju nam modele sa najnovijom tehnologijom za trčanje Zoom Air koja daje niskoprofilno i lagano amortizovanje uz brzo reagovanje radi ostvarivanja velikih brzina, brzog presjecanja i velike brzine od starta.

Posjetioci i ljubitelji Nike patika, takođe su imali priliku da isprobaju nove modele, te pri kupovini modela dobiju i poklone.

Nike Fitness vikend održan je i u Sarajevu

Nike Fitness vikend održan je i u Sarajevu

Na Nike Fitness vikendu u Sarajevu protekle subote družili smo se sa dr Lejlom Šebić i Irmom Pilav, instruktoricom Nike Trening kluba.

Nike modele za trening i za trčanje možete potražiti u odabranim Sport Vision radnjama, ili na sajtu sportvision.ba

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.