Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Gdje za praznik rada?

Tražite ideju kako provesti vikend? Ako volite prirodu, kupanje u termalnoj vodi, wellness opuštanje i druženje uz porodicu i prijatelje, odaberite Terme Tuhelj.

Praznik rada u prekrasnom Zagorju? DA!

Svake godine postavlja se isto pitanje: “Gdje za praznik rada?” Ove godine imamo sreću s produženim vikendom te je to odličan razlog da organizujete malo duži odmor prije onog pravog ljetnog opuštanja.

Potpuno opuštanje u Termama Tuhelj…

U Termama Tuhelj pripremili smo bogatu animaciju za sve dobne grupe… najmlađima će društvo praviti maskote dok učestvuju u kreativnim radionicama, porodičnim sportskim aktivnostima, pikniku na otvorenom te vodenim atrakcijama. Odličan i povoljan paket isto nije izostao. Pripremili su All inclusive light paket uz gratis boravak za dvoje djece.

… najmlađi že uživati u vodenim atrakcijama

Ove godine neka djeca budu kreatori praznika pa se stoga animacijski tim pobrinuo da im ne nedostaje zabave. Djecu očekuje zabava uz kreativne radionice na bazenima i u dječjoj igraonici, uživanje u kupancu na “Vodenom planetu” gdje će moći isprobati sve vodene atrakcije, upoznavanje novih prijatelja, ples i zabava uz maskotu Tuhija i uživanje u odličnoj, bogatoj animaciju koju je pripremio animacijski tim. Mama i tata imaće dovoljno vremena da se posvete sebi, zavire u SPAeVITA centar ili da probude čula u Svijetu sauna. Ako ipak to sve želite isprobati zajedno sa svojom djecom, nema problema. Terme Tuhelj osmislile su odličnu wellness ponudu za cijelu porodicu – porodično saunanje i mini wellness tretmane za dječake i djevojčice.

Šetnja, saune, termalna voda… izaberite nešto po svojoj mjeri…

Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolini i zabavu na sportskim terenima Terma Tuhelj. Nezaboravni trenuci su zagarantovani.

Ovo će biti praznici puni doživljaja, zar ne?

Više informacija pronađite OVDJE!

Priredio: S. Vujanović Foto: Promo

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *