Grazia organizovala druženje sa čitateljkama

by | 15 Juna, 2015

U restoranu Vapiano u Alta Shoping Centru ekipa lifestyle magazina Grazia organizovala je druženje sa svojim vjernim čitateljkama, te im na taj način pružila priliku da iznesu svoje mišljenje i ideje vezane za sam sadržaj magazina, te nakon toga uživaju i u kupovini po super cijenama povodom Alta Shopping Night-a. strong>

DSC_0046

Uz osvježavajuća pića i ukusne slastice posebno pripremljene za Grazia druženje, čitateljke su razmijenile svoja mišljenja, te ponudile puno ideja o tome šta bi voljele da pročitaju u budućnosti.
Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, vrlo korisnim prijedlozima, ali i konstruktivnim kritikama.

DSC_0025

U anonimnom upitniku koje su popunile sve čitateljke magazin Grazia ocijenjen je vrlo visokom ocjenom. Čitateljke su također navele kako ga uvijek rado čitaju kako zbog aktuelnih tema, tako i zbog načina kako se o njima piše: “Uvijek prvo pročitam TOP Priče, jer mi daju super informacije bez previše zamaranja. Tekstovi nisu predugi, zanimljivo su napisani i to mi je dovoljan razlog da je uvijek kupim”, rekla je jedna čitateljka.

Također, Grazia je dobila i sve pohvale kada je grafički izgled u pitanju: “Grazia je jedna od rijetkih novina ovog tipa u kojoj me uvijek oduševi kako je grafički dotjerana, pazi se na svaki detalj i što je najbolje odličan je omjer reklame i sadržaja. Grozim se novina koje izgledaju kao reklamni katalog, zato mi je Grazia istinsko osvježenje”, dodala je čitateljica koja Graziu kupuje od prvog broja.

DSC_0066

Kako je druženje organizovano u periodu održavanja Alta Shopping Night-a čitateljke su imale priliku i da izraze svoje kreativne ideje na Dekupaž radionici, te uživaju u odličnim muzičkim podlogama DJ-a.

DSC_0016

DSC_0086

DSC_0024

Kao malo znak pažnje sve čitateljke su uz besplatan primjerak Grazie dobile i poklone od kompanije Olival, te prigodne bookmarke.
Ovom prilikom se zahvaljujemo restoranu Vapiano na ustupljenom prostoru, kao i vrijednom osoblju koje je samo za ovu priliku pripremilo ukusne slatke delicije i osvježavajuće napitke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.